Dokonalý krém tisíce chutí drží tvar recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

400 ml mléka
150 g kr. cukru
1 bal vanilkového cukru
2 žloutky
60 g kukuřičného škrobu nebo vanilkového pudinku
100-150 g másla
rum podle chuti

Kroky:

  1. Část mléka dáme vařit společně s cukrem a vanilkovým cukrem
  2. v druhé části rozmícháme žloutky a škrob nebo pudinkový prášek
  3. Jakmile mléko začne vřít, přilijeme druhou směs a vytvoříme pudink
  4. Pudink odstavíme a necháme vlažný
  5. Začneme šlehat a všleháme do něj rum a máslo
  6. Tím je krém hotov. Nyní můžete přidat kakao, čokoládu, salko, smetanu, tvaroh a podobně.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]