Domácí Rafaelo s kokosem hotové raz dva recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

2 hrnky strouhaného kokosu
2 hrnky mandlové mouky
1/3 hrnu třtinového cukru nebo medu
2 lžičky mandlového/rumového/vanilkového aroma
2-4 lžíce vody
Strouhaný kokos na obalení

Kroky:

    1. Ingredience smícháme dohromady, dokud nám nevznikne tuhá hmota.
    2. Pak začneme tvořit kuličky.
    3. Ty vložíme do papírových košíčků.
    4. Uchováváme nejlépe v uzavřené nádobě a chladu.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]