Domácí raffaelo, které rozmazlí vaše chuťové pohárky recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

plechovku kondenzovaného mléka
pytlíček mandlí
strouhaný kokos
piškoty

Kroky:

    1. Do kondenzovaného mléka přidejte cca 4/5 kokosu a promíchejte.
    2. Piškoty rozdrťte a přidejte do kondenzovaného mléka a promíchejte.
    3. Takto připravenou směs vložte do lednice a nechte cca 30 minut odpočívat.
    4. Po uplynutí doby vyjměte z lednice.
    5. Ze směsi po troškách odebírejte a vytvořte kuličky, do jejichž středu vtlačte mandli.
    6. Na závěr obalte v kokosu.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]