Domácí Ruská zmrzlina s krémem Recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

18 ks Sušenky
500 ml Smetana ke šlehání
1 balení Vanilkový cukr
3 ks Vajíčka
3 lžíce Cukr krystal

Kroky:

    1. Na dno vyšší formy, nebo nádoby poklademe sušenky. Z bílků, vanilkového cukru a krystalového cukru si vyšleháme tuhý sníh. Když je sníh opravdu tuhý, přidáme do něj velmi pomalu a postupně, jeden žloutek po druhém.
    2. si smetanu a tu také přidáme ke sněhu. Důkladně, ale pomalu promícháme.
    3. Sušenky potřeme zmrzlinovým krémem, uhladíme a vyskládáme na něj zbylé sušenky. Ty tvoří horní patro. Dáme tuhnout do mrazáku.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]