Famózní domácí buchty z těsta jako peřinka a nelepí se recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

mouka – 4 sklenice
cukr – 2 lžíce
mléko – 500 ml
sůl – půl čajové lžičky
slunečnicový olej – 2 lžíce
sušené droždí – 11 g

Kroky:

    1. Všechny suroviny řádně smíchejte, těsto dejte do sáčku a vložte ho do ledničky na 2 hodiny.
    2. Vyjměte těsto z ledničky, obalte v mouce a udělejte buchty s libovolnou náplní.
    3. Těsto je vhodné i pro jakékoliv pečení, pro pizzy i pirohy!

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]