Jednoduché kokosky, po kterých se jen zapráší

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

5 bílků
25 dkg cukru
25 dkg kokosové moučky
hrst strouhanky
vanilkový cukr

Kroky:

    1. Z bílků ušlehejte sníh, do kterého opatrně vmíchejte cukr, kokos a přidejte hrst strouhanky.
    2. Na vymazaný a vysypaný plech tvořte lžičkou hromádky
    3. Ty upečte dorůžova v mírně vyhřáté troubě.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]