Piškotové Tango řezy s pudingovým krémem Recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

760 g hladké mouky
1 bal. vanilkového pudingu
350 g moučkového cukru
100 g změklého másla
2 vejce
1 bal. prášku do pečiva
150 ml mléka
250 g másla
200 g moučkového cukru
1.2 l mléka
4 bal. vanilkového pudingu
Dětské piškoty dle potřeby a chuti
150 g hořké čokolády
2-3 lžíce másla

Kroky:

    1. V míse smícháme všechny přísady na těsto. Těsto zpracujeme. Vzniklé těsto si rozdělíme na 3 části. Každou část rozválíme a dáme upéct samostatně do trouby. Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu zhruba 10 minut při 150 stupních.
    2. Připravíme si klasickým způsobem pudink. Z pudinkových prášků a přibližně 50 g moučkového cukru a mléka si uvaříme pudink. Zbylý cukr vyšleháme s máslem a tuto máslovou směs přidáme do vychladlého pudinku.
    3. Na plech (30 × 35 cm), nebo jakýkoli tác, dáme 1 plát upečeného korpusu a potřeme 1/3 krému.
    4. Stejným způsobem pokračujeme se všemi pláty a zbylým krémem. Krémem byste měli končit. Na krém pokladete libovolně piškoty a zalijete polevou z rozpuštěného másla a čokolády.
    5. Dezert dejte vychladit přes noc do chladničky.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]