Ingredience:
760 g hladké mouky
1 bal. vanilkového pudingu
350 g moučkového cukru
100 g změklého másla
2 vejce
1 bal. prášku do pečiva
150 ml mléka
250 g másla
200 g moučkového cukru
1.2 l mléka
4 bal. vanilkového pudingu
Dětské piškoty dle potřeby a chuti
150 g hořké čokolády
2-3 lžíce másla
Kroky:
- V míse smícháme všechny přísady na těsto. Těsto zpracujeme. Vzniklé těsto si rozdělíme na 3 části. Každou část rozválíme a dáme upéct samostatně do trouby. Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu zhruba 10 minut při 150 stupních.
- Připravíme si klasickým způsobem pudink. Z pudinkových prášků a přibližně 50 g moučkového cukru a mléka si uvaříme pudink. Zbylý cukr vyšleháme s máslem a tuto máslovou směs přidáme do vychladlého pudinku.
- Na plech (30 × 35 cm), nebo jakýkoli tác, dáme 1 plát upečeného korpusu a potřeme 1/3 krému.
- Stejným způsobem pokračujeme se všemi pláty a zbylým krémem. Krémem byste měli končit. Na krém pokladete libovolně piškoty a zalijete polevou z rozpuštěného másla a čokolády.
- Dezert dejte vychladit přes noc do chladničky.