Ingredience:
1 Meloun
Balení mandlí
Vanilková šlahačka
Balení malin
Balení borůvek
Kroky:
- Odřízneme z melounu kůru
- Plátek horní a dolní části odřízneme i kůru po stranách. Pokud už máme meloun připravený, obalíme ho papírovými utěrkami a přeneseme na talíř neboť ho o chvilku budeme dekorovat.
- Budeme ho obalovat
- Celý meloun potřeme vanilkovou šlehačkou.
- Pomocí šikovných rukou a kuchyňské špachtle pracujeme opatrně se šlehačkou.
[postup] - Dokonale ho vyhladíme
- Přidáme mandle.
- Ochranný plášť s praženými mandlemi nám perfektně pokryje vrstvu po stranách dortu.
- Ozdobíme bobulovým ovocem
- Na vrchní části si dejte záležet a pečlivě ji ozdobíte bobulovým ovocem.
[postup] - Můžeme servírovat!
- Můžeme okamžitě podávat nebo ji opatrně obalíte fólií a vložíte do chladničky. Nechte odstát na několik hodin nebo celý den!
- Připravte se na překvapení a lahodnou chuť!
- Odřízneme z melounu kůru