Pokud i vy milujete meloun jako já, doporučuji vám udělat tento osvěžující dezert.

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

1 Meloun
Balení mandlí
Vanilková šlahačka
Balení malin
Balení borůvek

Kroky:

    1. Odřízneme z melounu kůru
    2. Plátek horní a dolní části odřízneme i kůru po stranách. Pokud už máme meloun připravený, obalíme ho papírovými utěrkami a přeneseme na talíř neboť ho o chvilku budeme dekorovat.
    3. Budeme ho obalovat
    4. Celý meloun potřeme vanilkovou šlehačkou.
    5. Pomocí šikovných rukou a kuchyňské špachtle pracujeme opatrně se šlehačkou.
      [postup]
    6. Dokonale ho vyhladíme
    7. Přidáme mandle.
    8. Ochranný plášť s praženými mandlemi nám perfektně pokryje vrstvu po stranách dortu.
    9. Ozdobíme bobulovým ovocem
    10. Na vrchní části si dejte záležet a pečlivě ji ozdobíte bobulovým ovocem.
      [postup]
    11. Můžeme servírovat!
    12. Můžeme okamžitě podávat nebo ji opatrně obalíte fólií a vložíte do chladničky. Nechte odstát na několik hodin nebo celý den!
    13. Připravte se na překvapení a lahodnou chuť!

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]