Skvělé čokoládové řezy z hrnku jednodušší než bublanina s úžasnou chutí recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

Těsto:

1 hrnek kr. cukru
2 hrnky polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
3 vejce
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje

Krém:

2 čokoládové pudinky
1/2 l mléka
2 a 1/2 lžíce kakaa
2 kostky tvarohu
cukr podle chuti
kokos na posypání

Kroky:

  1. Vše na těsto si smícháme v misce, nalijeme na vymazaný a vysypaný (nebo vyložený papírem) vysoký plech (30 × 40 cm).
  2. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 180 ° C asi 20 minut (podle trouby) a necháme vychladnout.
  3. Krém: z pudinků, kakaa a mléka a cukru (podle chuti) uvaříme hustý pudink a necháme vychladnout.
  4. Do vychladlého pudinku přimícháme tvarohy a šlehačem vyšleháme na hladký krém.
  5. Dosladíme, jak nám to vyhovuje.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]