Ingredience:
260 g krystalového cukru
4 celá vejce
200 ml oleje
200 ml vlažné vody
260 g polohrubé mouky
1 bal. prášku do pečiva
1 bal. vanilkového pudingu
400 ml mléka
2 lžíce kr. cukru
hladkou mouku
třešně nebo jiné ovoce
Kroky:
Na pudink:
- 1 bal. vanilkového pudingu
- 400 ml mléka
- 2 lžíce kr. cukru
- hladkou mouku
- třešně nebo jiné ovoce
- Nejdříve si utřeme vejce s cukrem do pěny.
- Přidáme olej, vodu a nakonec i sypké přísady.
- Navrstvíme na plech vymazaný a vysypaný moukou nebo vyložený papírem na pečení.
- Ovoce obalíme v mouce a uložíme na těsto.
- Nakonec lžící dávkujeme na těsto uvařený pudink.
- V závislosti na typu vaší trouby pečeme při teplotě 180 stupňů 20 až 25 minut.