Superrychlá bublanina hotová v okamžiku recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

260 g krystalového cukru
4 celá vejce
200 ml oleje
200 ml vlažné vody
260 g polohrubé mouky
1 bal. prášku do pečiva
1 bal. vanilkového pudingu
400 ml mléka
2 lžíce kr. cukru
hladkou mouku
třešně nebo jiné ovoce

Kroky:

  1. Na pudink:

    • 1 bal. vanilkového pudingu
    • 400 ml mléka
    • 2 lžíce kr. cukru
    • hladkou mouku
    • třešně nebo jiné ovoce
    1. Nejdříve si utřeme vejce s cukrem do pěny.
    2. Přidáme olej, vodu a nakonec i sypké přísady.
    3. Navrstvíme na plech vymazaný a vysypaný moukou nebo vyložený papírem na pečení.
    4. Ovoce obalíme v mouce a uložíme na těsto.
    5. Nakonec lžící dávkujeme na těsto uvařený pudink.
    6. V závislosti na typu vaší trouby pečeme při teplotě 180 stupňů 20 až 25 minut.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]