Univerzální těsto pouze ze 3 surovin na koláče i sušenky naprosto ideální recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

100 g másla
150 g polohrubé mouky
50 g cukru

Kroky:

    1. Máslo nechte změknout.
    2. Jakmile změkne, smíchejte jej s cukrem.
    3. Mouku prosejte a přidejte k máslu a cukru.
    4. Všechny ingredience dobře promíchejte a spojte.
    5. Těsto před použitím vložte na půl hodiny do lednice.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]