Vynikající a křupavý domácí chléb připravený už za 20 minut recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

530 g hladké mouky
420 ml vody
40 g čerstvého droždí
1 čajová lžička soli

Kroky:

    1. Pomocí lžíce vytvoříme z ingrediencí jednotnou hmotu.
    2. Nyní přikryjeme utěrkou a necháme 15 minut kynout.
    3. Mezitím si dáme předehřát troubu.
    4. Nyní si z těsta vytvarujeme bochník chleba, dáme ho na plech vyložený pečícím papírem.
    5. Pečme v troubě po dobu 30 minut na 220 stupňů.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]