Zapečený bochník chleba s plňkou se šunkou, sýrem, kečupem a dalšími surovinami nenáročný recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

kulatý chléb
salám
sýr
cibule
hořčice
chilli
paprička
salám nebo šunka
rajče
kečup
čínské zelí

Kroky:

    1. Připravíme si všechny suroviny na přípravu plněného chleba.
    2. Z chleba odřízneme vrch, střed rukama vydlabeme a odložíme ho stranou.
    3. Na dno chleba poklademe kolečka salámu, natřeme tavený sýr, poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, navrstvíme polovinu vydlabaného středu chleba, potřeme hořčicí, poklademe na malé kousky nakrájenou chilli, plátky slaniny nebo uzené šunky, znovu navrstvíme chlebíček, hořčici, na plátky nakrájená rajčata, tvrdý sýr, slaninu nebo uzenou šunku, potřeme ji kečupem, poklademe čínské zelí, šunku a to vše potřeme taveným sýrem, kečupem a hořčicí.
    4. Zakryjeme to odříznutým kouskem chleba a celý ho zabalíme do alobalu. Stiskněte pořádně.
    5. Aby byl chlebíček křupavější a aby se sýr rozpustil, můžete ho dát zapéct do trouby. Pečeme při teplotě 150 stupňů cca půl hodinu. Ale i bez pečení je fantastický.
    6. Nakrájíme ho na trojúhelníky a můžeme podávat.

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]