Zapečený toustový chléb v alobalu se šunkou a sýrem bleskový recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

toastový chléb
alobal
Libovolné přísady – šunka
sýr
slanina
klobása ….
1 sklenice mléka
1 vejce na přelití

Kroky:

      1. Na plát alobalu uložíme chléb a konce alobalu zahneme tak, abychom vytvořili jakousi provizorní misku.
      2. Do zářezů vložíme střídavě přísady, které máme po ruce.
      3. Zalijeme rozmíchaným vajíčkem a mlékem, přikryjeme druhým plátem alobalu tak, aby nám vznikl bochník a vložíme do vyhřáté trouby na 15 minut (při teplotě 180 stupňů).
      4. Videonávod:

Bílková poleva na perníčky: Klasika, která nikdy nezklame

06. 07. 2024 Šárka

Bílková poleva je nedílnou součástí tradičního zdobení perníčků, přinášející nejen krásný estetický vzhled, ale také jemnou chuť. Tato poleva je […]

Nejlepší Vánoční perníčky - jak na ně?

08. 07. 2024 Šárka

Vánoční perníčky Při tvorbě vánočních perníčků se vždy těším na přípravu a zdobení těchto lahodných svátečních dobrot. Obecně miluji Vánoce, […]

Perníčky jako Dekorace na dort: Kreativní a Chutný trend

12. 07. 2024 Šárka

V posledních letech se perníčky staly oblíbenou volbou nejen během vánočních svátků, ale i jako vynikající a stylová dekorace na […]