Babiččin pamlsek za 5 minut, netřeba vařit, netřeba péct recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

500 ml mléka + trochu mléka na sušenky
5 lžic moučkového cukru
2 bal. vanilkového cukru
350-400 ml smetany ke šlehání
250 g jemného tvarohu
2 bal. vanilkového pudingu bez vaření

Kroky:

    1. Tvaroh rozmícháme s 2 lžícemi moučkového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Šlehačku ušleháme s 1 lžící cukru.
    2. Z 500 ml mléka, 1. bal.vanilkového cukru a dvou balíků pudingu bez vaření ušleháme hladký, hustý pudink. Do pudinku vmícháme tvarohovou hmotu a i šlehačku.
    3. Formu na pečení s vyššími okraji vyložíme fólií. Na dno uložíme sušenky a pokropí trochou mléka. Navrstvíme 1/2 krému, sušenky, opět krém a sušenky. Dáme do chladničky ztuhnout.
    4. Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Jak si vyrobit domácí mozzarellu

14. 07. 2024 Tomáš

Chcete si vyzkoušet výrobu sýra přímo u vás doma? S tímto receptem na domácí mozzarellu to zvládnete snadno! Stačí několik […]

Sladké švestkové knedlíky

14. 07. 2024 Tomáš

Sladké švestkové knedlíky jsou oblíbenou tradiční pochoutkou, která spojuje jemnou chuť bramborového těsta s lahodnými švestkami. Tento klasický recept je […]

Tvarohový strouhaný koláč

14. 07. 2024 Tomáš

Tvarohový strouhaný koláč je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už k odpolední kávě, rodinné oslavě nebo jen tak na […]