Dokonalé těsto na každou roládu, za 15 minut hotové: Netrhá se, nepraskne a chutná luxusně recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

6 vajec
140 g cukru krupice
80 g hladké mouky
marmeláda na potření
krém
ovoce

Kroky:

    1. Vyšleháme bílky + cukr krupice do husté pěny, pak postupně zašleháme žloutky a nakonec vmícháme mouku. Rozetřeme na pečící papír a pečeme na 180 st. 7-10 minut dorůžova.
    2. Vychladlý piškot potřeme marmeládou, krémem (například jen jednoduchým tvarohovým krémem), dáme jakékoliv ovoce a stočíme.

Jak si vyrobit domácí mozzarellu

14. 07. 2024 Tomáš

Chcete si vyzkoušet výrobu sýra přímo u vás doma? S tímto receptem na domácí mozzarellu to zvládnete snadno! Stačí několik […]

Sladké švestkové knedlíky

14. 07. 2024 Tomáš

Sladké švestkové knedlíky jsou oblíbenou tradiční pochoutkou, která spojuje jemnou chuť bramborového těsta s lahodnými švestkami. Tento klasický recept je […]

Tvarohový strouhaný koláč

14. 07. 2024 Tomáš

Tvarohový strouhaný koláč je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už k odpolední kávě, rodinné oslavě nebo jen tak na […]