Ingredience:
600 g kuřecích prsou
1 čajovou lžičku italských bylinek
1 polévková lžíce želatiny
2 stroužky česneku
sůl
pepř (dle chuti)
Kroky:
- Maso si omyjte, nařežte na malé kousky, přidejte k němu želatinu v prášku, bylinky, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Vše promíchejte a nechte odstát 20 minut.
- Maso vložte do sáčku na pečení, svažte jej nití, dejte do plechovky a dobře přitlačte.
- Troubu si předehřejte na 190 stupňů a šunku pečte přibližně 50 minut (závisí to i na vaší troubě). Pod konzervu si můžete položit talíř nebo plech na pečení.
- Když je šunka hotová, nechte ji vychladit a vložte do ledničky na 12 hodin.
- Domácí pochoutka je hotová!
- Maso si omyjte, nařežte na malé kousky, přidejte k němu želatinu v prášku, bylinky, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Vše promíchejte a nechte odstát 20 minut.