Ingredience:
lžíce kakaa
500 g mascarpone
400 g piškotů
250 ml instantní kávy
3 lžíce moučkového cukru
3 vejce
Čajová lžička mandlového aroma
Kroky:
- Připravte si dortovou formu. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky utřeme s cukrem, s mascarpone a s mandlovým aroma.
Z bílků umíchejte tuhý sníh. Smíchejte opatrně s mascarponovou směsí. - Dejte do lednice vychladit.
- Piškoty ponořte do uvařené kávy. Vyložte jimi dno. Naneste na piškoty polovinu krému.
- Na něj opět poklademe namočené piškoty. Potřete zbytkem krému.
- Dort zasypte kakaem a nechte pořádně vychladit.
- Připravte si dortovou formu. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky utřeme s cukrem, s mascarpone a s mandlovým aroma.