Hovězí mini hamburgery recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

500 gHovězí maso mleté
1 hrnek Strouhanka
1 hrnek
1 velká Cibule
1 lžíce soli
6 plátků Sýru Eidam
16 ks bulek na hamburgery

Kroky:

    1. Do středně velké mísy přidejte mleté maso, strouhanku, cibuli a sůl a všechno pořádně promíchejte.
    2. Na připraveném tácu s pečícím papírem si udělejte jednu velkou placku a pečte v troubě 30 minut na 200 °C.
    3. Poté na opečené maso naskládejte plátky sýra a znovu dejte do trouby na asi 2 minuty, aby se sýr roztekl.

    4. Pak už jen maso nakrájejte a podávejte v bulce s kečupem, hořčicí nebo vaším oblíbeným dresingem.

Jak si vyrobit domácí mozzarellu

14. 07. 2024 Tomáš

Chcete si vyzkoušet výrobu sýra přímo u vás doma? S tímto receptem na domácí mozzarellu to zvládnete snadno! Stačí několik […]

Sladké švestkové knedlíky

14. 07. 2024 Tomáš

Sladké švestkové knedlíky jsou oblíbenou tradiční pochoutkou, která spojuje jemnou chuť bramborového těsta s lahodnými švestkami. Tento klasický recept je […]

Tvarohový strouhaný koláč

14. 07. 2024 Tomáš

Tvarohový strouhaný koláč je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už k odpolední kávě, rodinné oslavě nebo jen tak na […]