Ingredience:
500 gHovězí maso mleté
1 hrnek Strouhanka
1 hrnek
1 velká Cibule
1 lžíce soli
6 plátků Sýru Eidam
16 ks bulek na hamburgery
Kroky:
- Do středně velké mísy přidejte mleté maso, strouhanku, cibuli a sůl a všechno pořádně promíchejte.
- Na připraveném tácu s pečícím papírem si udělejte jednu velkou placku a pečte v troubě 30 minut na 200 °C.
- Poté na opečené maso naskládejte plátky sýra a znovu dejte do trouby na asi 2 minuty, aby se sýr roztekl.
- Pak už jen maso nakrájejte a podávejte v bulce s kečupem, hořčicí nebo vaším oblíbeným dresingem.
- Do středně velké mísy přidejte mleté maso, strouhanku, cibuli a sůl a všechno pořádně promíchejte.