Nejlepší fazolová polévka po které se jen zapráší recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

½ kg uzených žebírek
1 uzené koleno
2 cibule
2 rajčata
2 papriky
pepř
mletý kmín
4 bobkové listy
na kostky nakrájená:
mrkev
petržel
celer
Na jíšku:
1 pl masti
2 pl hrubé mouky
3 stroužky rozmačkaného česneku
1 pl červené papriky

Kroky:

  1. Fazole třeba namočit den dopředu. (Doporučeno namočit i uzené)
  2. Cibuli udusíme na sádle, přidáme papriku a rajčata a spolu osmahneme, potom přidáme uzené maso. Přidáme bobkový list, pepř, opatrně osolíme a osmahneme i maso.
  3. Podlijeme vývarem, přidáme fazole a vaříme. Ke konci přidáme i nakrájenou zeleninu a dovaříme. Nakonec zapražíme česnekovou, paprikovou jíškou

Jak si vyrobit domácí mozzarellu

14. 07. 2024 Tomáš

Chcete si vyzkoušet výrobu sýra přímo u vás doma? S tímto receptem na domácí mozzarellu to zvládnete snadno! Stačí několik […]

Sladké švestkové knedlíky

14. 07. 2024 Tomáš

Sladké švestkové knedlíky jsou oblíbenou tradiční pochoutkou, která spojuje jemnou chuť bramborového těsta s lahodnými švestkami. Tento klasický recept je […]

Tvarohový strouhaný koláč

14. 07. 2024 Tomáš

Tvarohový strouhaný koláč je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už k odpolední kávě, rodinné oslavě nebo jen tak na […]