Ovesná kaše s černými lanýži, smetanou, kešu, sýrem a švestkami.

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

ovesné vločky
30%ní smetana
sůl
oříšky kešu
lanýžové pyré
lanýžový olej
lanýžové carpaccio
sušené švestky
čerstvý sýr Philadelphia

Poznámka:

 I zdánlivě obyčejnou ovesnou kaši lze povýšit na kulinářský zážitek, když ji spojíte s nezaměnitelnou vůní a chutí černých lanýžů z Transylvánských Alp, čerstvým sýrem Philadelphia a jemnou křehkostí kešu oříšků. Podrobný postup a návod pro toto cukroví najdete ve videoreceptu!

Videorecept zde: ⬇️

Autor článku:
Jaroslav Polák
Mozaika TV

Jak si vyrobit domácí mozzarellu

14. 07. 2024 Tomáš

Chcete si vyzkoušet výrobu sýra přímo u vás doma? S tímto receptem na domácí mozzarellu to zvládnete snadno! Stačí několik […]

Sladké švestkové knedlíky

14. 07. 2024 Tomáš

Sladké švestkové knedlíky jsou oblíbenou tradiční pochoutkou, která spojuje jemnou chuť bramborového těsta s lahodnými švestkami. Tento klasický recept je […]

Tvarohový strouhaný koláč

14. 07. 2024 Tomáš

Tvarohový strouhaný koláč je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už k odpolední kávě, rodinné oslavě nebo jen tak na […]