Univerzální tvarohový krém vhodný do všech koláčů a dortů recept

Tomáš , 16. 12. 2024

Ingredience:

320g jemného tvarohu
175g másla
90g moučkového cukru
65g kondenzovaného mléka
1 balíček vanilkového cukru
1 PL koňaku

Kroky:

    1. Vyšlehejte změklé máslo s práškovým cukrem a vanilkovým cukrem do kaše.
    2. Přidejte kondenzované mléko a šlehejte na nejvyšší rychlosti.
    3. Na konci přidejte

Jak si vyrobit domácí mozzarellu

14. 07. 2024 Tomáš

Chcete si vyzkoušet výrobu sýra přímo u vás doma? S tímto receptem na domácí mozzarellu to zvládnete snadno! Stačí několik […]

Sladké švestkové knedlíky

14. 07. 2024 Tomáš

Sladké švestkové knedlíky jsou oblíbenou tradiční pochoutkou, která spojuje jemnou chuť bramborového těsta s lahodnými švestkami. Tento klasický recept je […]

Tvarohový strouhaný koláč

14. 07. 2024 Tomáš

Tvarohový strouhaný koláč je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už k odpolední kávě, rodinné oslavě nebo jen tak na […]