Ingredience:
brambory
vajíčka
hladkou mouku
majoránku
sůl
pepř
kuřecí maso
větší cibuli
4 stroužky česneku
kečup
kukuřici
tvrdý sýr (např. eidam)
olej
Kroky:
- Bramboráky připravte tak, jak jste zvyklí – brambory oloupejte, nastrouhejte, přidejte koření, sůl a pepř, vmíchejte vajíčka, zahustěte moukou a upečte na pánvičce.
- Nyní přistupte k přípravě kuřecí směsi: začněte tím, že kuřecí maso omyjete a nakrájíte na kostičky.
- Cibuli oloupejte, nakrájejte na půlkolečka a ty na troše oleje lehce osmahněte na pánvičce.
- Česnek prolisujte a přidejte jej na pánev k cibuli.
- Po chvilce přidejte na kostičky nakrájené kuřecí maso, orestujte.
- Přidejte kečup a ostatní zbylé suroviny a vše dobře promíchejte.
- Vzniklou směsí poté naplňte hotové bramboráky.